Robert lanseaza “Parachute Madness”

Ai chef de un super joculetz pentru iPhone? Parachute Madness este de azi in AppStore. GRATUIT.

Jocul, lansat de catre Robert Neagu, e numai bun sa-ti consume timpul petrecut in autobuz, sau in orele de curs. Userul trebuie sa controleze o veverita care cade cu parasuta. Daca ai un scor mare, poti sa ajungi in clasamentul mondial.

Imi place ca jocul e bine desenat si muzica si efectele sonore sunt originale.

Video de mai jos e doar un demo din x Code, dar jocul arata mult mai bine pe telefon.

Mai e nevoie sa-ti mai spun ca pentru un asemenea joc facut de un developer roman trebuie sa curga review-urile pozitive in AppStore? :)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*