angajatii CN Posta Romana ies la atac

nu e prima data cind angajatii Postei spun ce au pe suflet si la ce debandada este acolo tind sa-i cred.

astazi am primit o misiva de la un astfel de angajat a carui identitate nu o voi face publica din motive lesne de inteles. cuvintele de mai jos spun totul…

Mai am de facut public un abuz al sefilor din posta romana.
Posta functioneaza dupa niste reguli ale ei, care sunt facute ca sa fie respectate numai cand vor sefii. una din reguli este ca dupa 5 ani de munca in functia de oficiant poti avansa la functia de oficiant superior(verificator), dar nu mai devreme.Aceasta regula se respecta numai cand vor ei, asa ca de curand avem o noua oficianta verificatoare care in toamna va implini 4 ani de posta, iar in ianuarie 2008 va fi avansata diriginta.amuzant, nu? ma consoleaza faptul ca macar ea este competenta si isteata si decat sa ne fi pricopsit cu o baba acra si stafidita(la creier)mai bine asa.

ai ceva de spus? trimite un mail si “off-ul” tau va fi pe boio.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

 1. Draga angajat!
  In fiecare oficiu postal ai afisat Contractul Colectiv de Munca. Acolo, la lista functiilor poti vedea care sunt conditiile pentru ocuparea postului amintit:
  OFICIANT SUPERIOR:
  1. liceu + curs calificare oficiant + 4 ani oficiant prelucrator SAU 3 ani oficiant;
  2. liceu + curs calificare oficiant + 2 ani oficiant specialist sau 3 ani oficiant;
  3. sc postliceala de specialitate + 3 ani oficiant prelucrator sau 2 ani oficiant sau 1 an oficiant specialist.

  Plangerile de genul acesta vin, de regula, de la salariati care vor sa primeasca fara ca macar sa se informeze. A te informa CADE 100% IN SARCINA TA. Ai vrea sa iti spuna seful cand si cum poti avansa? Da, se mai intampla si asemenea lucruri cand seful are in preajma oameni de toata valoare. Ce este cert este ca nici un sef nu vrea sefi mai mici (care sa ii tina locul uneori) din randul celor care sunt irascibili, nu se autoinformeaza si vrea totul de-a gata.

  O sa crezi (tu si altii) ca sunt taman seful tau. Nu! Am lucrat in sistem timp de 14 ani, am ocupat treapta cu treapta pana dincolo de Diriginte. Acum nu mai sunt in sistem, am plecat la mai bine. Imi aduc aminte ca postul de Diiginte l-am ocupat cu derogare pentru ca nu aveam contracandidat (era un oficiu postal pe care nu il dorea nimeni care sa indeplineasca conditiile). Implineam vechimea necesara peste 45 de zile si m-au pus interimar pentru aceasta perioada dupa care am fost definitivata pe post. Imi aduc aminte CU MANDRIE ca desi optam pt un post pe care oricum erau disperati sa puna pe cineva, din cei care nu indeplineau conditiile dar doreau acest post m-a ales pe mine pt ca eram in permanenta cu zambetul pe buze, in relatii foarte bune cu toti colegii si sefii si ma AUTOPERFECTIONAM CONTINUU.

  Succes!

 2. Angajatii din posta romana sint condusi de sefi care sint iregimentati politic si care nu au avut nici in clin nici in mineca cu posta.Cine crede ca posta e usoara se insala amarnic.Posta a fost vaca de muls de la Adrian Nastase incoace,se pare ca vaca nu mai da asa mult lapte pentru ca a avut grija ultimul guvern sa sece laptele.Pacat,nu sint modernizate oficiile si nici salariile (celor de jos) nu sint pe masura muncii prestate.Bine ca sint angajati pensionari(mi,man,sri) care au locuri calde pe salarii bune si adunate cu pensia parca iti mai vine sa traiesti nu?

 3. Da,trebuie sa avem bun simt cind avem de spus ce ne doare,daca nu ne dau astia afara,caci nou la posta romana sectele religioase cum ar fi Martorii luiIehova,tradatorii neamului romanesc au ajuns la putere in POSTA ,asa ceva este de netolerat,de neimaginat.Unde mai pui caci salariile a zece persoane ce conduc depasesc salariile a 150 de angajati simpli ai postei.Unii la munca altii la foloase.Halal tara .

 4. La Posta Romana fiica ocupa postul lui tata( de diriginte). se merge pe sistemul mostenirii. Promovam prostia. Oamenii competenti si cu resurse sunt limitati. Cine are pile are parte. Rusine!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*