restaurant marco polo – sictir pe romaneste

caut pe google, dau de marco polo – o carciuma din constanta – si intru pe site. pagina de contact spune clar:

“rezervari la telefon: 0241….”

sun si imi raspunde o duduie. dau sa fac rezervare si imi raspunde ca nu se fac rezervari prin telefon?? wtf? pai atunci de ce ati mai pus informatia pe site?

partea mai funny a urmat: rezervarile se fac numai daca te duci personal, cu o zi inainte la carciuma. uite d-aia nu o sa ma mai duc.

acum inteleg de ce scan-urile alea de pe recomandarile clientilor sunt de prin anu 2000-2005. s-a dus si marco polo pe apa sambetei…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*