da restart la masina si la computerul din spital

televiziunile americane fac de zor reclama unei masini de teren care are computer de bord facut de microsoft.

de fiecare data cind o vad imi aduc aminte de bancul ala cu masina facute de microsoft care atunci cind pui frana te intreaba “esti sigur ca vrei sa pui frana?”. iar atunci cind nu mai merge trebuie sa iesi din ea si sa intri inapoi. asa …ca un restart.

daca un computer de bord facut de microsoft nu poate fi atit de periculos, ma gandesc oarecum cu groaza la o alta jucarie pe care o propune microsoft: o retea care sa monitorizeze nevoile unui grup si sa furnizeze portii de … orice e nevoie.

primul loc care imi vine in minte e un spital: un computer monitorizeaza conditiile de mediu si analizeaza reactiilor pacientilor pentru a le oferi ce au nevoie sau pentru a-i tine in viata.

ti-ai pune viata in mina lui microsoft? cum suna un blue screen of death?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Nu, nu mi-as pune viata in mainile microsoftului. Sa nu ne amintim ca la prezentarea a nu stiu carui produs calculatorul a picat, de fata cu nenea bill.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*