Amanuntul zilei – Skype pe 3G – gratis

Skype a anuntat ca odata cu lansarea iOS 4 si cu posibilitatea de a rula Skype in background, vor taxa si ei pt servicii daca sunt folosite pe 3G. O taxa mica. Initial planul trebuia pus in aplicare din august. Apoi au zis ca il aplica de la sfarsitul lui 2010.

Azi Skype a lansat in sfarsit aplicatia pentru iOS 4. Printre alte detalii, o fraza de la finalul unui blog post spune mai mult decit orice: Skype pe 3G NU va mai fi taxat.

Eu folosesc Skype pe 3G de la ATT cu iPad si calitatea apelurilor este uimitoare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

 1. super tare. am vazut si eu update-ul la skype. eu caut cu disperare o aplicatie care sa am ajute sa ma conectez mai usor la retelele wireless dar nu mai este niciuna in appstore. ce s-a intamplat?

 2. Si eu folosesc Skype pe 3G de la Digi si intr-adevar calitatea este exceptionala. Inca sunt in perioada de gratie ca sa zic asa care era valabila pana in august, iar la sfarsitul fiecarei convorbiri imi aparea mesajul cum ca din august trebuie sa platesc o mica suma pt a putea efectua apeluri in continuare. Daca de acum e gratis nu poate decat sa ne bucure!

 3. Din pacate cei de la Skype au blocat multitasking-ul pentru telefoanele care au jailbreak. Pe 3GS-ul meu cu 4.0 nu functioneaza. Sa speram ca va veni cineva cu o solutie!

 4. @alinbarbu
  Ce exact ai nevoie sa faci pe/cu wifi?
  Pentru retele mai complexe dpdv al securitatii(WEP WPA2 Enterprise) eu folosesc Apple iPhone Configuration Utility.
  http://www.apple.com/support/iphone/enterprise/
  Te va ajuta sa creezi un profil in care sa introduci, pe langa altele, configuratii mai complexe pentru retele wifi ce folosesc scheme de securitate mai complexe.

  Sper sa te ajute.

  Lorin

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*