Carcasa viitorului iPhone 5?

Asa cum era de asteptat, iPhone 5 nu este decit un fel de iPhone 4 perfectionat. Iti aduci aminte de diferentele dintre 3G si 3GS, nu?

Un video postat de un service de telefoane mobile care sustine ca are deja parti din viitorul iPhone ne arata care sunt schimbarile. La suprafata – nimic deosebit. Dar nici nu trebuie sa fie.

Sa nu uitam totusi, ca Apple testeaza zeci sau poate sute de modele de hardware pina cind gaseste solutia optima. Asa ca bucatile de carcasa din video de mai jos pot fi doar un model incipient.

via

Video de mai sus nu mai e disponibil pentru ca Apple a cerut sa fie retras. Imaginea alaturata surprinde citeva dintre diferentele dintre cele doua carcase:

2 Comments

  1. Nu prea vad mari diferente momentan , dar tin sa precizez ca nu sunt un expert in asa ceva . Detin un iphone4 , sunt foarte multumit de el , doar cu semnalul am ceva probleme , dar m-am obijnuit deja cu ideea sa nu mai acopar partea aceea cu palma .

    Nu cred ca voi fi , unul dintre userii iphone-ului 5 . Voi ramane la 4 , pana la un iphone cu diferente majoare. ( 3G – 4G ) .

    O zi buna in continuare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*