Carcasa viitorului iPhone 5?

Asa cum era de asteptat, iPhone 5 nu este decit un fel de iPhone 4 perfectionat. Iti aduci aminte de diferentele dintre 3G si 3GS, nu?

Un video postat de un service de telefoane mobile care sustine ca are deja parti din viitorul iPhone ne arata care sunt schimbarile. La suprafata – nimic deosebit. Dar nici nu trebuie sa fie.

Sa nu uitam totusi, ca Apple testeaza zeci sau poate sute de modele de hardware pina cind gaseste solutia optima. Asa ca bucatile de carcasa din video de mai jos pot fi doar un model incipient.

via

Video de mai sus nu mai e disponibil pentru ca Apple a cerut sa fie retras. Imaginea alaturata surprinde citeva dintre diferentele dintre cele doua carcase:

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Nu prea vad mari diferente momentan , dar tin sa precizez ca nu sunt un expert in asa ceva . Detin un iphone4 , sunt foarte multumit de el , doar cu semnalul am ceva probleme , dar m-am obijnuit deja cu ideea sa nu mai acopar partea aceea cu palma .

    Nu cred ca voi fi , unul dintre userii iphone-ului 5 . Voi ramane la 4 , pana la un iphone cu diferente majoare. ( 3G – 4G ) .

    O zi buna in continuare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*