Noile MacBook Pro suna tentant

Un reseller Apple din Noua Zeelanda a updatat din greseala site-ul cu informatii care par sa fi fost programate pentru aprilie.

Partea buna: Apple re-introduce ExpressPort Card-ul. HDD de 640GB suna bine de tot si sunt tare curios sa aflu ce inseamna “noul” multi-touch trackpad.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Bune si procesoarele i5 si i7. Chiar suna tentant. Dar de ce scrie “new” la bateria aia care tzine 8 ore? Cea veche cat ziceau ca tine…?

  2. Oare se pot comanda si in Romania? Mai fac shiping catre noi? Ca ma tenteaza unulde vre-o 2-3 ani…si nu vreu sa-l cumpar de aici (preturile mult prea mari fata de state)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*