Tastatura betivului cu iPhone

Ti se pare ca tastele iti fug de sub degete uneori? Blind Type pare sa rezolve problema asta.

Din pacate, aplicatia are sanse mari sa NU fie aprobata de catre Apple. Decit eventual ca si aplicatie separata care sa exporte text in mail sau unde ai nevoie.

Update: Blind Type a fost cumparat de Google la 1 Octombrie 2010 si va duce la imbunatatirea tastaturii pe telefoanele Android.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*