Albert – un joc ca o carte de povesti

Pentru unii developeri este simplu sa adapteze un joc de X si O. Altii muncesc la grafica si dau tot ce au mai bun in ei. Albert face un pas inainte: el este un joc croit decupat special pentru iOS. Si la propriu si la figurat.

Aplicatia are la baza 1000 planse de carton colorat si decupat de mana. Grafica este din punctul acesta de vedere originala si foarte bine facuta. Animatia a fost facuta manual si la tot pasul ai o gramada de surprize. Ca sa vezi ce este pe spatele plansei, de exemplu, poti sa intorci iPhone-ul cu fata in jos :)

Dar echipa care a scos Albert nu s-a oprit aici. Ei au vrut sa incorporeze in joc toate functiile iPad-ului sau iPhone-ului tau: accelerometru, multi-touch, microfon – toate te ajuta sa treci mai departe in joc. Si nu este un singur joc, ci 14 mini-jocuri care ascund 18 comori.

Varianta pentru iPad costa 2 dolari, iar cea pentru iPhone doar un dolar dar boio.ro pune la bataie 4 promo-coduri pentru fiecare din cele doua versiuni (8 coduri in total). Pasii catre castig sunt la fel de usori ca de fiecare data pe boio.ro:

1. Urmareste @boioglu pe twitter.

2. Trimite un tweet cu mesajul: “RT @boioglu Castiga “Albert HD” pe boio.ro http://is.gd/2rMYRf “.

3. Lasa un comentariu cu link-ul catre Tweet (nu catre pagina ta de twitter, ci catre tweet-ul respectiv).

Castigatorii sunt: andySF, Yoegyu, Alex, Andy Ostafi, Butcher, Adrian, RobertDumitru, coosti. Ii astept cu un mail pina pe 18 martie pentru revendicarea codurilor.


Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

13 Comments

  1. astept ziua in care o sa vad concursuri cu aplicatii superextraordinare pe care toata lumea si le doreste;)) gen ce e prin top 25

1 Trackback / Pingback

  1. Concursul de vineri dimineata | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*