Concursul de vineri dimineata

Ce se intimpla atunci cind cititorii boio.ro uita sa-si revendice codurile castigate? Ca de obicei, toata lumea are o noua sansa de castig.

Astazi avem doua bunatati pentru Mac OS X:

Clean Writer si Real Drums. Primele doua comentarii lasate la acest post castiga cite un cod pentru aplicatia dorita. Am doar un singur cod pentru fiecare aplicatie asa ca alege cu minte :)

Singura conditie este sa ai cont pe iTunes si, mai ales, sa fii posesor de Mac.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*