Apple iTunes Server

nu ma tenteaza, dar ideea e buna: ai un Apple TV, un time capsule a carui capacitate se poate mari si un AirPort Wireless Base Station.

iar daca Apple va mai scoate module de capacitati mai mari, poti sa-l duci la 6, 9 sau 12 TB. ceea ce nu e rau deloc. plus ca dimensiunile sunt reduse. stiu ca e doar un mock-up, dar avem deja idei in sprijinul desenului frumos din poza.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*