5 ani de boio.ro

WOW! Aproape ca mi-a scapat…

Nu stiu cind am ajuns aici, dar sunt bucuros ca pe 10 martie 2006 incepeam o aventura care avea sa-mi aduca o gramada de prieteni.

boio.ro si-a format un anumit fel de audienta si imi face placere sa vad ca am de a face cu oameni inteligenti care stiu ce este aia valoare si inteleg o gluma, atunci cind este timpul pentru ea.

Iti multumesc ca esti aici in fiecare zi si ca aduci valoare prin comentarii sau ca ma citesti cu placere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*