De azi in 3 zile…

You know… 15 ianuarie, ora Zero.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

9 Comments

  1. @Ionut: asta stiam. Dar ce legatura are Eminescu cu un blog pt apple device-uri? Hmmm. Sa-nteleg ca mai lanseaza Jobs ceva? Ipad2?

  2. ori e ceva facut de dl. Boio, ori o sa ploua cu reedem coduri :)). nu cred ca ar anunta ceva de la apple sau de la altcineva in felul asta…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*