Husa ideala pentru iPad?

Si daca iti vine sa-l iei in cada cu tine? sa citesti o carte sau sa te uiti la un film in timp ce te relaxezi? Dar daca vrei sa-l iei la toaleta? Asa… doar pentru ca e practic?

Ce faci? Te rogi sa nu fie atins de apa, umezeala sau de microbi? Niste baietzi destepti au agatat o sfoara de o punga gen zip-lock si o vand cu 20 dolari.

La prima vedere, asa-zisa husa este o punga de doi lei. Materialul nu e special conceput pentru iPad, dar e suficint de bun (sau de prost) ca sa transmita atingerea degetului pe ecranul capacitiv si sa faca icoanele sa raspunda.

Punga de plastic poate sa fie utila si in bucatarie, daca vrei sa gatesti si sa citesti cartea de bucate de pe iPad, sau atunci cind te prinde ploaia, pe strada, cu jucaria fara geanta. [via]

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*