Pozele Nokia sunt false

Ieri aflam cu interes ca Nokia se preface ca filmeaza video cu telefonul. Astazi, Nokia se adanceste in…

Uita-te la pozele din video de la secunda 49.

Un trecator care a fost la locul filmarilor / sedintelor foto atunci cind ele au fost realizate a postat o poza pe Facebook. Unde e “prietenul cu telefonul” in poza asta?

Detalii suplimentare aici.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. Ok. O intrebare totusi, Apple prezinta in toate reclamele doar fotografii/video filmate cu Iphone/Ipad? Totusi e marketing…nu cred ca ii poti blama pentru asta pe cei de la Nokia.

  2. mai mult ca sigur nici reclamele apple nu au fost filmate cu telefoane. probabil decat reclamele la camerele photo/video profesionale sunt filmate chiar cu acele produse. dar cum nu prea exista reclame la camere video de 20 000 de $ ma indoiesc ca ar exista cazuri. daca in reclama cu bicicletele au ales un regizor probabil tanar si fara experienta care probabil a lipsit de la cursul in care ii invata sa se fereasca de reflexie, in reclama asta cu pozele chiar nu vad nimic aiurea.

  3. Nu poti compara asa ceva. Cei de la Nokia au incercat cat se poate de CLAR sa dea de inteles ca filmarea se face cu acel Lumia, in schimb.. cred ca am vazut cu totii.
    Nu se pune problema aici cu ce anume se filmeaza reclamele, ci CU CE SE PRETINDE ca se filmeaza reclamele, si din reclama asta, nokia au ajuns mult mai rau decat credeam.

1 Trackback / Pingback

  1. Teapa de la Nokia | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*