Teapa de la Nokia

Nokia vrea sa ne arate cit de bine filmeaza noul Lumia 920 si face o reclama frumoasa, cu un cuplu care se plimba cu bicicletele.

Baiatul isi filmeaza fata cu un telefon Nokia Lumia si chiar daca este in miscare, senzorul de “Optical Image Stabilization (OIS)” din telefon face ca imaginea sa fie clara, nemiscata. Cu alte cuvinte Nokia Lumia este un telefon ideal pentru filmari ocazionale.

Hai sa o vedem…

Nimic anormal, nu? Telefonul Nokia filmeaza excelent. Cineva din echipa Verge s-a uitat mai bine la imagini. UIta-te si tu la secunda 27 si spune-mi daca vezi ceva in neregula.

Guess what? Clipul cu OIS nu numai ca nu e filmat de baiatul de pe bicicleta, dar de o intreaga echipa dotata cu masina, lumini profesionale si un DSLR sau o camera video profesionala de marime medie.

Purtatorul de cuvint al Nokia, contactat de Verge a declarat:

“it was never the company’s intention to deceive anyone,” but only to demonstrate the benefits of optical image stabilization”.

Pe bune? Chiar ii mai crede cineva?

Nokia par sa fie experti in FAILURE.

Sa ne aducem aminte de un episod descoperit de mine si publicat pe boio.ro pe 11 februarie 2011. Articolul in cauza a fost preluat de sute de tech-blogs din toata lumea.

Update: Si pozele din video sunt False!

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Adrian,
    Te rog sa ma scuzi ca postez din nou.
    M-a ofticat faza si mi-am adus aminte de bancul acela cu soricelul care speriat de o pisica s-a ascuns intr-o balega de pe drum. Din pacate pentru el, i-a ramas coada afara. Pisica a vazut-o, l-a prins si l-a papat. Morala era: daca tot intri in rahat, macar intra de tot.

    Cam asa si cu Nokia.

    O seara buna.

1 Trackback / Pingback

  1. Pozele Nokia sunt false | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*