Reclamele de la SuperBowl 2011

Spectacolul super reclamelor se desfasoara chiar in aceste momente, Live la televiziunea americana. Mda, nu am reusit nici pina acum sa ma apropii de Fotbalul american, dar clipurile publicitare fac toti banii :)

Citeva dintre cele mai bune sunt mai jos…

Preferata mea ramane reclama pentru Volkswagen Passat.

Restul reclamelor sunt AICI.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

 1. Fobalul american e super spectaculos… Jucatorii nu stau sta la umbra cum stau fotbalistii de pe la noi…
  Baietii aia se ridica de la pamant dupa niste contacte ingrozitoare.
  Iar atmosfera e senzationala mereu..

 2. @catalinst ….stii ceva ,fotbalisti americani sunt un fel de pussys ,ai vazut versiunea europeana (rugby) a fotbalului american .desi adevarul este ca fotbalul american este o derivata de rugby ,nu se folosesc aparatoare si jucatori nu sunt grasi ,cam fiecare jucator are pe el zeci de kile de muschi ,contactul asta e ingrozitor nu la fotbal american unde se lovesc de aparatorile de plastic ………da trebuie sa recunosc ,reclamele sunt faine de la jumatatea meciului la superball :) .

 3. Cred ca te inseli in multe privinte in ceea ce priveste fotbalul american in comparatie cu rugby-ul. In primul rand in rugby nu sunt permise contactele dure , nu existe sa se loveasca cap in cap ,decat eventual la o gramada , placarile sunt numai intr-o anumita parte a corpului, etc. Grasutii sunt numai in anumite pozitii , din 11 jucatori pe teren , 3 sunt grasi.
  S-a pus acum cativa ani problema sa se joace un meci intre cele doua tipuri de rugby/ fotbal si s-a ajuns la concluzia ca un jucator de rugby nu ar face fata contactelor din NFL si s-a renuntat la idee.
  Eu nu incerc sa conving pe cineva de spectacolul din NFL comparativ cu cel din rugby. Sau sa vorbim cat e platit cel mai bun din NFL cu orice jucator neo-zeelandez ? Diferenta e imensa…Banuiesc ca sti in favoarea cui.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*