3 Sud Est – concert de final de cariera

Ii stiu pe baietii de la 3 Sud Est inca de pe vremea cind se chemai AV37. Pe vremea aia lucram la o televiziune locala din Constanta (MTC), iar trupele Dance erau foarte la moda. Cred ca mai am pe undeva o caseta demo de-a lor.

Pe 9 Mai, 3 Sud Est au sustinut un concert cu cele mai bune piese ale lor la Sala Palatului. Nu sunt in target si nici nu sunt un mare fan, dar e interesant sa asculti Live melodii din anii 90 si pina acum. Am crescut cu ele la radio si tv.

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*