Pentru cine este Samsung Galaxy Note

Daca ai urechi mari si trompa atunci Samsung are un Galaxy Note pentru tine :)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. ce reclama fake mai poate face samsung.. nu are ce cauta un elefant cu un smart phone… sau mai zis.. samsung isi considera clientii elefanti :))

  2. @skinnerul ,ce curios esti tu ce fac altii,,de unde deduci tu ca samsung is considera clientii elefanti???
    vad ca mai nou toata lumea blameaza pe toata lumea ,dar lasati oamenii sa se desfasoare .fiecare isi alege produsele care-i plac
    interesant spotul,dar prea mare pt mine Note-ul

  3. Urechi mari nu am…trompa…probabil :) Dar per total este ok mai ales datorita sistemului de operare.

    P.S. Nu as fi dat banii pe ea dar am primit-o bonus.In schimb de ceva timp Iphonul 4 zace pe birou si companionul meu fidel este un Galaxy S+.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*