new kids on the block

i-am vazut azi pe new kids on the block la teve intr-un reportaj despre revenirea lor pe scena. cauza era nobila, fostele adolescente – acum in varsta de 39 ani – erau tot pline de tzipete…

imi aduc aminte ca a doua caseta cumparata de mine in 90 a fost un album al lor. primul a fost un best of a lu beatles. apoi am inceput sa inteleg ce e aia muzica si am trecute pe metallica, sepultura si alte chestii la fel de interesante.

dupa 18 ani vad ca am avut oarece dreptate. metallica inca mai traieste si vine si in concert in romania (chiar daca nu au mai scos nimik). in timpu asta nkotb se reintilnesc la batrinetze ca sa mai faca un ban pe seama gloriei trecute.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*