Noul Gmail API

Gmail isi schimba jucariile pentru developeri. Sunt o gramada de noutati folositoare, dar pare sa fie si inceputul indepartarii de IMAP si POP.

Stiu ca suntem in 2014 si ca POP este un standard invechit, dar de IMAP depind majoritatea clientilor de email. Sper ca Google nu vrea sa ne oblige sa folosim Gmail doar in browser si sa renuntam la Mail.app sau alte jucarii similare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*