stirile sunt pe twitter

ma urmaresti pe twitter?

daca da, inseamna ca ai vazut despre ce mai citesc si care sunt stirile marunte dar importante ale zilei. acolo vei afla despre Installer 4.0 sau despre ce mai scoate Apple.

stirile boio.ro vin si pe twitter. unele sunt doar acolo, asa ca merita sa imi devii follower ; )

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Ok, te urmaresc si prin tweeter si prin RSS Reader, dar cred ca pe twitter ar trebui sa precizezi stirile care apar si pe blog, pt a nu citi eu de doua ori :) . Ce zici , o steluta * sau un mic semn ceva ?

  2. Nu stiam de ce nu mai primeam mesaje twitter pe telefon, azi am incercat sa vad ce mai e cu contul meu si cand ma uit la devices, observ:

    “Note: We currently don’t support sending SMSes to this number. You may still verify your phone and update Twitter, but we’ll never send you a message.”

    Am inteles ca nu mai trimit SMS-uri decat in US si prin India. … Urat din partea lor :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*