Google Wave pentru iPhone

nici nu s-a lansat Google Wave, ca developerii lucreaza la un WebApp. Asta inseamna ca in curind vom avea si o aplicatie.

mai ramane sa mai gasim si o utilitate pentru Google Wave.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Mai ramane sa gasim o utilitate? :)
    Din cate am vazut in prezentare, wave va fi un tool foarte bun pentru collaboration. Folosesc de mult google docs, mail, calendar, si pot spune ca imi maresc productivitatea. Sunt de asemenea bune si penru echipe mici (sub 20 pesoane), e mult mai practic sa ai un shared space pentru toate documentele si discutiile tale (mail, im etc).

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*