WTF of the day – pestele cu tensiune variabila

De ce sa construiesti centrale nucleare si sa te bazezi pe CET cind poti sa folosesti energia de la un … peste. Si nu vorbesc despre a-l manca.

Americanii au reusit sa faca pestele electric sa genereze curent variabil. Nu e chiar asa de simplu: pestele nu poate fi pus pe 110 sau 220v. deocamdata…

detalii si formule Aici

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Matrix pt. tipari ! Mai urmeaza sa administram niste hormoni de crestere a celulelor generatoare si la alte specii, si ne apucam sa facem curent in acvariu. Ma intreb cand o sa treaca la seciile care emit lumina. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*