2008 – anul wireless

dupa cum vin informatiile legate de noi tehnologii, 2008 va fi cu siguranta un an wireless.

si nu ma refer la internet. mda, avem si aici routere pe wireless N cu viteze superioare, dar batalia cea mare se da in alta parte.

dell a anuntat astazi ca va scoate la vanzare o noua serie de laptopuri. colorate, frumoase, rapide si asa mai departe. noutatea vine insa acolo unde ne asteptam mai putin. noile laptopuri din seria inspiron vor avea wireless usb incorporat. asta inseamna ca poti sa conectezi orice accesoriu pe usb fara sa mai intinzi fire prin casa sau birou.

o alta jucarie mult asteptata este wirelessHD. pentru cei care nu sunt familiari cu notiunea: avem o legatura video intre un DVD player si televizor fara cabluri. ce poate sa fie mai bun decit un televizor LCD sau o plasma agatata pe perete, ale carei cabluri nu atirna.

stiu ca pentru romania acestea suna deocamdata a SF. dar sunt convins ca in urmatorii doi-trei ani vom vedea video high definition ca o chestie absolut normala.

eu astept insa o alta inventie care tot intarzie sa apara: incarcare wireless pentru telefoane mobile si alte dispozitive electronice. nu am pretentia ca masina de spalat sau televizorul sa se incarce fara fire deocamdata, dar macar jucariile mici sa beneficieze de asta…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

  1. Da, placuta se numeste docking-station :) Mai in gluma, mai in serios: Studiaza cineva ce efect au in timp asupra organismelor vii undele radio ?
    Un banc pe tema asta:
    Un scotian si un englez discuta. Englezul: – La noi s-a descoperit o sarma datand din secolul 3, ceea ce arata ca englezii foloseau de pe atunci telegrafia cu fir ! La care scotianul zice: – La noi nu s-a gasit nici o sarma care sa dateze din secolul 3, ceea ce atesta faptul ca scotienii foloseau deja atunci telegrafia fara fir ! :)

  2. Da asa este! Deja ma gandesc pe anul asta sa imi iau router wireless si sa fac retea in apartament. Pentru ca un singur PC legat la net nu mai merge!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*