filme – de pe net pe televizorul tau

tot mai multe companii fac din jucaria asta o chestie ieftina si dorita de lume.

povestea e simpla: intri pe net, alegi un film pe care sa-l vezi, acesta se descarca instantaneu asa ca il poti urmari pe televizorul din sufragerie, pe iPhone sau pe ecranele micutze montate in tetierele de la masina.

netflix au fost in state pionieri ai afacerii asteia. mijto e ca netflix au ajuns acolo, pornind de la o simpla casa de inchiriat filme. a urmat apple tv. care nu prea a avut succes, ce-i drept…

acum archos si motorola ne prezinta jucarii similare, dar mobile. nu mai trebuie sa stai acasa pentru a vedea filmul ales ci poti sa-l iei cu tine in oras, la iarba verde sau .. la munca.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*