wordpress sare la 2.5

asteptam cu interes versiunea 2.4 a wordpress anuntata pentru sfarsitul lunii ianuarie.

zilele trecute am obervat ca matt a postat un comentariu pe un site care facea referiri la “cit de incomplet este 2.4”. el ii ruga pe cititori si pe cei care postu acolo ia in considerare faptul ca inca se lucreaza la versiunea urmatoare si ca nighty builds nu trebuie dicutate.

acum echipa din spatele wordpress a anuntat ca 2.4 nu va mai iesi pe 24 ianuarie. de faptu nu va mai iesi deloc. vom avea un wordpress 2.5 abia la sfarsitul lui martie.

eu ca si utilizator de wordpress sunt foarte multumit de ce-mi ofera 2.3.1. (da, inca nu am facut update la ultima versiune). in acelasi timp sunt constient ca wordpress e un software open-source si mai ales ca e gratuit. asa ca apreciez munca oamenilor alora. daca ei vor sa ne dea 2.5 mai tarziu ei stiu mai bine.

in alta ordine de idei, a aparut si un .pdf care detaliaza functiile wordpress si te ajuta la partea de cod cind vine vorba de implementarea unei teme.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*