14 octombrie – Apple lanseaza noul MacBook

pe 14 octombrie la ora 20.00 a Romaniei Apple incepe Conferinta de presa legata de lansarea noilor laptopuri MacBook. dar tu stiai deja asta!

ultimele zvonuri, lansate de Inquisitr prevestesc laptopul de 800 dolari. vor exista 12 modele diferite de laptopuri: macbook pro dispare si toata linia va fi facuta cu carcase de aluminiu.

preturile noii serii vor fi de la 800 la 3100 dolari. cele mai scumpe vor fi, evident, macBook Air-urile (13inch) si Macook-urile de 17 inch.

[merci Adrian din Arad]

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*