EXCLUSIV: Manele in iTunes

pai da, sa maninca si gura lor, mancatz’ash

nicalae guta, liviu pustiu, florin salam si alte vedete de calibru ale genului “World” sunt acum in iTunes. 9,99 dolari albumuGina Lincan and her Star Friends

asa ca bah’etzii poa sa-si faca de acum si ringtones pentru iPhone cu melodiile originale. mancatz’ash!

subiectul este atit de important incit am facut niste investigatii amanuntite. exista cel putin alte 5 albume de manele in iTunes. numele sunt sugestive si toate par traduse de vo Mercedesa

– Manele’s Perls (adica Perle de Manele)

– Bancomatul de Manele

– Fantastic manele music (Manele Fantastice)

– si nu mai putin celebrul “Manele in Romania” (varianta rromana pentru Manele de Manele in Romania)

Bonus: albumul “Invaluable (Inestimabil) al lui Adrian Minune care e la REDUCERE (numai 9.90 dolari! )

manelistii amintiti in aceasta prea-frumoasa prezentare sunt rugati sa treaca pe la casieria boio.ro saptamana viitoare. acum sunt ocupat cu o decizie foarte importanta: nu stiu daca sa rid sau sa pling. oooof, viata mea….

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

14 Comments

 1. Deh, rasu’-plansu’ !!
  Haoale babaroase, fara-numar – fara-numar!!!
  Sa curge paraii de la … (oare cum or zice gura lor la iTunes??) !!

  Spor maxim.

 2. Acum ceva timp, Itunes era pe cale de a fi inchis in urma cresterilor taxelor… astazi aproape regret ca nu s-a intamplat asa.

  Adrian ? Putem face o petitie prin care sa aducem la cunostinta Apple ca defapt undele sonore prezente in Itunes nu sunt defapt melodii, ci interpretari monstruase in cadrul artei zgomotului ?

 3. s`a dus dracu si picul de originalitate de la iphone ..traiasca manelele ..la 2 m sub pamant :(

 4. Da eu sant curios daca sant si artisti din Romania adevarati din romani in iTunes ,cel putin sa nu creada ca atata ne duce :))

 5. @mihai: noi puteam sa face petitie, dar apple nu va face nimic. ca sa ajungi in itunes treci prin niste teste si mai ales platesti o taxa si inchei un contract. odata acceptati, artistii nu pot fi dati afara sub pretextul asta.

 6. e clar frate dar ce sa intamplat cu parazitii sau alte trupe rock de la noi care chiar fac muzica oare de ce ar fi trebuit sa apara mai intai manele?

 7. Ce e de râs? Sau de plâns? Manele sunt de ani de zile în iTunes, iar dacă intri în magazinul spaniol sau cel italian, vei vedea că au chiar popularitate maximă (adică linia aceea de popularitate e plină). România doar împarte același catalog de cântece cu restul Europei, de aceea sunt acolo. Dar oricum, n-am înțeles, ce contează că Guță e în iTunes? Și Snoop Dog e acolo și versurile sunt din același registru. Și ți-aș putea numi sute de artiști. E muzică, se vinde, ce atâtea impresii și figurație?

1 Trackback / Pingback

 1. “Don’t cry, just suck”… » Blog Archive » iPhone ÅŸi manele, slavă ţării mele…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*