10 ani de la primul magazin Apple

In luna Mai 2001 Apple deschidea primul magazin, undeva in California. Pe vremea aia nu numai ca nu exista iPhone sau iPad, dar nici iPod sau alte jucarii care astazi sunt favoritele tale.

Pe de alta parte, daca Apple nu deschidea magazinele poate ca iPod-ul nici nu ar fi devenit atit de popular.

Urmareste prezentarea facuta chiar de Steve Jobs unui astfel de Apple Store, in urma cu 10 ani.

Sunt curios ce se intimpla in magazinele Apple la aniversarea de 10 ani. Trebuie sa avem parte de un eveniment.

Imi aduc aminte de primul meu contact cu un Apple Store. Ai fost pina acum intr-un magazin Apple? Descrie experienta ta.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Incă nu , și sincer mi-aș dori ca și in Romănia , pe parcurs, să se deschida un Apple Store unu la măna pentru produsele lor superbe si revoluționare si pentru faptul ca multe lume cumpara produse Apple on-line cănd mai usor le era daca exista un asemenea magazim !!

  2. Zece ani de cand s-a deschis primul Apple Store si la noi inca nici macar nu se zvoneste de asa ceva.Pacat ar fi frumos sa avem si noi un Apple Store unde sa poti sa cumperi orice pordus Apple si sa sti ca oricand poti sa mergi sa intrebi sau sa te ajute un specialist care chiar stie despre ce vorbeste.

  3. Am intrat in octombrie, anul trecut si luna aceasta in magazinul Apple din Covent Garden, Londra. Daca intrati, deveniti prizonieri pe viata. Provoaca dependenta si are o singura ratiune – sa-ti juri in gand ca vei cumpara produse Apple…;) QED
    Altfel, a fost chiar o experienta placuta. De la adolescenti pana la persoane in varsta, toti se lasau prada curiozitatii si testau (touch and feel) toate produsele, la rand. Acolo am simtit ce inseamna user experience. Odata ce pui mana pe un iPad2 nu-l mai lasi din mana…De-aia am comandat cartea despre Steve Jobs la Publica…

  4. Primul contact a fost in iulie 2010 intr-un Apple Store din Italia. De cand am intrat am uitat ce trebuia sa imi cumpar si mi-am prins ochii in produsele lor puse pe rand, frumos, in ordine. A fost o experienta nemaipomenita.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*