tutorial: iPhone downgrade de la 3.0 beta la 2.2.1

Am zis deja ca instalarea firmware-ului 3.0 beta nu este o idee buna pentru nimeni, deocamdata. Unele aplicatii nu merg pe el, iar cei care au iPhone 3G deblocat cu yellowsn0w se vor alege cu o caramida scumpa.

daca totusi ai facut pasul, ai posibilitatea sa te intorci la firmware-ul 2.2.1, dar nu vei putea decit sa jailbreakuiesti telefonul. Yellowsn0w tot NU merge! asta pt ca modem firmware-ul ramane 04.20.01.

pasii sunt AICI si am ales sa dau linkul pentru ca NU ofer suport pentru asta. o faci pe pielea ta! Atentie: pasii sunt in limba engleza si trebuie sa stii ce faci.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

  1. da!functioneaza! version 2.2.1(5H11),firmware 02.30.03,numai ca eu am facut downgrade din greseala,iphon-ul se blocase cat era la incarcat conectat la mac,am dat reboot si pasii urmatori am fost obligata sa ii fac,nu mi-am dat seama ce se intamplase doar am observat ca se facuse restore si am pierdut iar Cydia.De doua zile il am asa si abia azi am avut timp sa intru pe boio.ro sa vad daca stie cineva ce se intamplase si… surpriza… am aflat foarte repede raspunsul.
    Acum cu ce fac iar jailbreak?,ca nu mai vreau surprize :)

  2. am un iphone 3G si i-am facut upgrade la 3.o si acum imi zice sa bag o cartela pentru activare

  3. Cand incerc sa fac downgrade de la firmware 3.0 la 2.2 dupa ghidul de aici imi da o eroare la iTunes <<The iPhone” could not be restored.An unknown error occurred(1602)!Rog pe cineva sa ma ajute!!!Multumesc anticipat!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*