Becul viu: plantele care lumineaza

Ideea asta mi se pare cu adevarat revolutionara si faptul ca in doar doua saptamani a reusit sa stranga aproape 300.000 dolari pe Kickstarter spune ceva despre dorintele celor care se gandesc la viitor.

Cum ar fi ca strazile sa nu mai fie luminate de becuri pe stalpi, ci de pomii de pe marginea drumului? Probabil ca si ficusul sau alte plante nefolositoare din casa si-ar gasi utilitatea daca s-ar transforma in veioze verzi.

Proiectul “Glowing plant” urmareste dezvoltarea pe cale genetica a unei plante care straluceste in intuneric, pe modelul licuricilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*