VIDEO Noile AirPods Pro – cele mai bune căști pentru iPhone și Mac vin și în varianta Pro

AirPods Pro
AirPods Pro

Nu cred că Apple avea nevoie de AirPods Pro, dar dacă piața o cere…

AirPods sunt – de departe – cea mai bună achiziție pe care am făcut-o după iPhone și Mac. Nu m-aș întoarce acum la niște căști pe cablu, indiferent de mufa lor și nici nu le-aș da pe astea pe orice căști profesionale.

OK, încă nu am testat AirPods Pro…

Noile căști vin cu niște diferențe îmbucurătoare, dar și unele chestii care nu îmi plac.

Încep cu punctele negative: carcasă mai mare, siliconul acela atrage mizeria mai mult decât plasticul vechilor căști.

Pozitive: sunet mult mai bun, funcția de Transparency Mode și cea de Active Noise Reduction. Prețul de 249 dolari nu mi se pare unul prea mare pentru o pereche de căști profi.

Apropo, Apple vinde acum căștile wireless normale (AirPods) cu 159 dolari în US. O super ofertă pe care o recomand oricui.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*