boio.ro la Conferinta “Afaceri.ro” Constanta 2014

Am placerea sa asist astazi la Conferinta Afaceri.ro care are loc la Constanta.

Conferinta Afaceri.ro Constanta 2014 isi propune sa furnizeze informatii practice despre marketingul modern, noile tehnologii si impactul acestora asupra comunicarii, dar si despre extinderea afacerilor prin patrunderea pe piete externe.

Mi-au placut citeva teme care in US sunt tare la moda. Ramane de vazut cum se vor aplica ele in Romania. Printre ele, abia astept sa vad cum sta treaba cu Business Angels sau cum te ajuta cloud-ul la dezvoltarea afacerilor.

Programul complet al conferintei este AICI. Iar daca esti interesat sa le adresezi intrebari Speakerilor sau vrei detalii despre un anumit subiect, poti sa o faci si aici, in comentarii, pe Twitter sau Facebook-ul meu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*