o poza spune cit … 1000 de linii de cod

Geohot e aproape de gasirea unei solutii de deblocare pentru ultima versiune de fw pentru iPhone. da, ma refer la 3.1.2 upgradat pe calea iTunes. sa speram…

cine vrea o deblocare pentru baseband 05.11.07?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

13 Comments

 1. Ala eu, ala eu….. Spre marea mea mirare, de cand am trecut la 3.1.2 (iTunes) merge foarte prost. Inainte (3.1/3.1.1 Jailbreak) mergea mult mai bine. Dar am zis ca vreau sa fiu “in pas cu moda. Poate se gandesc baietii sa vina cu un 3.1.3 sau 3.2 mai serios. Inainte sa se plictiseasca lumea si sa treaca la Android :D.

 2. cand in sfarsit va aparea un jailbreak asa cum se cuvine pt 3.1.2, apple va scoate versiunea 3.1.3, sau asa cum zice Ionut, 3.2!
  ‘om trai s-om vedea…

 3. Of…..eu il am blocat de la inceputul lunii:(((((…..am inceput sa innebunesc….
  Partea buna a acestui lucru este ca intr-o luna am inceput sa stiu cam totul despre iphone:)
  Acum sper ca saptaman viitoare sa apara:)

 4. Eu am un 3Gs 32GB blocat de o luna.Am avut parte de el o zi jumate:(((.Am crezut ca innebunesc stand cu asa minunatie in sertar:(((
  Partea buna este ca in luna asta am inceput sa stiu aproape totul despre Iphone si nu mai fac nimic fara o ducumentare serioasa inainte:)
  Sper doar sa apara saptaman viitoare:(

 5. Il urmaresc de cateva zile pe twitter,pentru ca am un iphone adus de afara si cineva i-a facut update inca de cand a aparut 3.1 si il tine in loc de mobila.merita recompensat.

 6. tot respectul pt boio ca ne tine la curent cu ce se intampla,de cand astept deblocarea…multumim

 7. eu sper sa mearga ca de cand o aparut noua versiune l-am blocat si astept sa vad dak pot sa mai fac cv cu el ((

1 Trackback / Pingback

 1. 05.11.07 deblocat cu blacksn0w | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*