Ziua vestilor mari

Astazi este ziua in care voi afla ceva foarte important pentru mine. Iar daca sunt mai mult offline este pentru ca vreau sa ma bucur de vestea asta cum se cuvine.

Va doresc sa fiti la fel de fericiti ca si mine ;)

chipintaci

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

18 Comments

  1. Ori o slujba la Apple ( sper la un viitor Apple store in romania ) ori un copil :)

  2. Felicitari si multa putere in continuare. Partea de responsabilitate si de suport a noastra, a barbatilor, e cu adevarat mult mai usoara, decit cea care revine mamei, motiv pentru care in primul rind urarile mele, se indreapta spre viitoarea mamica, sper insa sa nu te consideri, …. pe locul doi… :-).
    Va doresc din tot sufletul, cit mai multe momente de fericire si implinire de care sa va bucurati impreuna.

  3. cred ca e cel mai important moment din viata cuiva…sa-ti traiasca si sa fie sanatos (a).felicitari!!!!!!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*