iDermal – fanboy pina la extreme

Iti place iPod nano? Si mie.

Ti-ai implanta magneti sub piele ca sa-l porti la mana? F#6K NO!

Ei bine Dave a facut asta si are si un video tutorial pentru amatorii de infectii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

10 Comments

  1. IFreak, iIdiot, iStupid, iMoron…
    Pot sa o continui asa vreo 2-3 pagini, dar nu cred ca are rost. S-a inteles ideea.

  2. și se vor lipi și alte chestii de tine. O sa fie dragut ca nu mai scapi cheile pe jos..:))

  3. Faza este cam marketing stunt. O modalitate de promovare a salonului de tatuaje probabil. Dupa cel mult 1 saptamana de purtat magnetii sunt sigur ca i-a scos. Orice obiect care strapunge pielea mijloceste transferul de corpuri straine (microbi) in corp iar zone incepe sa se infecteze dupa cam 3 zile.
    Asa ca ii urez succes fanboy-ului Dave cu infectia ;)

  4. @Paul care e problema ta? Nu te afectează cu nimic faptul că are magneți. E liber să facă ce vrea el :)

  5. Credeam ca e om serios si ascunde magnetii sub piele… Asa la vedere arata cam nasol. Oricum asta cu magnetii e mai utila decat gaura aia imensa din urechea dreapta…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*