Cum sa scoti Notes din Inbox (Snow Leopard Mail)

odata cu upgrade-ul la Snow Leopard m-am trezit cu notele de pe iPhone (sincronizate prin iTunes) in Inbox. si dupa aia am stat o ora sa caut o optiune prin care sa le scot.

am gasit-o acolo unde mai asteptam mai putin: Preferences – Accounts – Mailbox Behaviors. Ai o casuta cu “Show notes in Inbox” pe care o debifezi.

Sunt adeptul “Inbox Zero” asa ca notele nu erau decit o sursa de dezordine in plus.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*