zibri e tata

pe Zibri il stii ca fiind creatorul Ziphone si cel care ne-a eliberat pentru prima data, foarte usor, iphone-ul 113 si 114.

eu il stiu si oarecum direct: am vorbit cu el pe mail si cu sotia lui, Tissy pe messenger. discutam la vremea aia o versiunea a site-ului lui in limba romana. proiectul a inceput dar dupa aia a aparut 2.0 si nu prea isi mai avea rostul.

astazi Tissy a nascut. copilul s-a grabit sa vina pe lume cu 2 luni mai devreme decit data planificata asa ca e tinut in incubator. le uram sanatate si sa se faca la fel de mare si celebru ca Ziphone. foto AICI

stiu ca nu obisnuiesc sa dau asemenea informatii pe boio.ro, dar parca suntem prea familiari cu ziphone si zibri ca sa nu gasim si evenimente pozitive in lumea celor care ne ajuta sa ne bucuram de tehnologie la adevarata ei valoare. hmm, ce fel suna…

si daca tot suntem la capitolul asta, de vo zi juma sunt unchi : ) varul meu, Bogdan si sotia lui Nicoleta au un baietel.

1 Comment

  1. sa fie intr-un ceas bun si sa-i treaca portocaliul, saracutzului! insa in cateva zile se va bronza d la ultraviolete si va fi mult mai dragutz;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*