zibri e tata

pe Zibri il stii ca fiind creatorul Ziphone si cel care ne-a eliberat pentru prima data, foarte usor, iphone-ul 113 si 114.

eu il stiu si oarecum direct: am vorbit cu el pe mail si cu sotia lui, Tissy pe messenger. discutam la vremea aia o versiunea a site-ului lui in limba romana. proiectul a inceput dar dupa aia a aparut 2.0 si nu prea isi mai avea rostul.

astazi Tissy a nascut. copilul s-a grabit sa vina pe lume cu 2 luni mai devreme decit data planificata asa ca e tinut in incubator. le uram sanatate si sa se faca la fel de mare si celebru ca Ziphone. foto AICI

stiu ca nu obisnuiesc sa dau asemenea informatii pe boio.ro, dar parca suntem prea familiari cu ziphone si zibri ca sa nu gasim si evenimente pozitive in lumea celor care ne ajuta sa ne bucuram de tehnologie la adevarata ei valoare. hmm, ce fel suna…

si daca tot suntem la capitolul asta, de vo zi juma sunt unchi : ) varul meu, Bogdan si sotia lui Nicoleta au un baietel.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. sa fie intr-un ceas bun si sa-i treaca portocaliul, saracutzului! insa in cateva zile se va bronza d la ultraviolete si va fi mult mai dragutz;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*