downloader cu acte in regula

obisnuiam sa caut retele wifi free. inca o mai fac cind am de unde. problema mai mare e ca si in state, retelele bune sunt parolate asa ca ajunsesem sa-mi fac mai mult nervi.

azi am dat de un loc cu vo 6 retele: 2 cu parola, restu’ libere. am incercat juma de ora sa ma tot conectez la una sau alta si apoi am ales sa intru … cu acte in regula.

am ales iHotel. stiu, numele nu e relevant. m-au pus sa platesc 5$ pe ora sau 10 pe toata ziua. pt ca nu stiam cu ce fel de retea am de a face am platit doar 5, de incercare. decizia pare sa fi fost si buna si rea. buna pt ca conexiunea mai are cocoloase, rea pt ca in anumite momente d-loadez cu aproape 100kbs.

am inceput sa gandesc la net pe bani pt ca atunci cind ai nevoie sa faci un update sau sa te bucuri de o conexiune buna nu o ai. mai ales fiind mereu pe drumuri. eu am net mobil, dar viteza e asa de scazuta si pretul asa de mare ca nu merita nici un interes.

data viitoare o sa cumpar net pe o zi daca am nevoie sa mai fac update-uri urgente.

2 Comments

  1. Salut Adrian,
    Problema netului e chiar atat de acuta in state? Mi se pare putin ridicol…, asta chiar in comparatie cu Romania.

  2. @adi: nu e deloc asa. numai ca atunci cind ai un job care te tine mereu pe drumuri nu te ajuta f mult ca ai broadband acasa…

    eu am nevoie de o solutie mobila buna si cu pret acceptabil.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*