downloader cu acte in regula

obisnuiam sa caut retele wifi free. inca o mai fac cind am de unde. problema mai mare e ca si in state, retelele bune sunt parolate asa ca ajunsesem sa-mi fac mai mult nervi.

azi am dat de un loc cu vo 6 retele: 2 cu parola, restu’ libere. am incercat juma de ora sa ma tot conectez la una sau alta si apoi am ales sa intru … cu acte in regula.

am ales iHotel. stiu, numele nu e relevant. m-au pus sa platesc 5$ pe ora sau 10 pe toata ziua. pt ca nu stiam cu ce fel de retea am de a face am platit doar 5, de incercare. decizia pare sa fi fost si buna si rea. buna pt ca conexiunea mai are cocoloase, rea pt ca in anumite momente d-loadez cu aproape 100kbs.

am inceput sa gandesc la net pe bani pt ca atunci cind ai nevoie sa faci un update sau sa te bucuri de o conexiune buna nu o ai. mai ales fiind mereu pe drumuri. eu am net mobil, dar viteza e asa de scazuta si pretul asa de mare ca nu merita nici un interes.

data viitoare o sa cumpar net pe o zi daca am nevoie sa mai fac update-uri urgente.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Salut Adrian,
    Problema netului e chiar atat de acuta in state? Mi se pare putin ridicol…, asta chiar in comparatie cu Romania.

  2. @adi: nu e deloc asa. numai ca atunci cind ai un job care te tine mereu pe drumuri nu te ajuta f mult ca ai broadband acasa…

    eu am nevoie de o solutie mobila buna si cu pret acceptabil.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*