wordpress 1.2 pentru iPhone

… aduce o gramada de chestii noi de care chiar avem nevoie. deocamdata este in testari si nu il poti folosi decit daca ai SDK, dar Automatic promite ca vine in curind in AppStore.

wordpress for iphone este unul dintre marile motive pentru care mi-am dus telefonul la 2.1. acum nu regret. nu am postat de pe iphone decit de vo 2 – 3 ori, dar cu noile functii o sa il folosesc cu siguranta mai mult. mai ales cind vine vorba de moderarea comentariilor.

noile functii includ:
* Landscape mode with the extra wide keyboard
* Link creation help
* Support for editing and creating Pages
* Comment moderation
* Asynchronous publishing
* Photo resizing options

filmul spune totul:

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*