YuYuYuYuYuhuHui

Stii ce e ala un Internet Meme? Trololololo este exemplul clasic – un personaj venit de nicaieri care a primit milioane de vizionari pe Youtube, a ajuns la marile televiziuni sau pe Facebook si e recunoscut de oricine stie sa se miste putin pe net.

Cred ca a venit timpul sa avem si noi un Internet Meme in persoana unei chiuitoare de nunta – stii personajele alea enervante care iti distrug timpanele cind tu mananci sarmale…

Introducing Yuyuyuyuyuhuhui

Poate te intrebi de ce un astfel de personaj merita sa fie bagat in seama, sau ce legatura are ea cu tehnologia. Ei bine nu merita bagata in seama si nici nu are absolut nicio legatura cu tehnologia. Dar este una dintre putinele pe care le-am vazut zambind in Romania asta gri. Sunt convins ca te va face si pe tine sa zambesti. Macar este naturala si reprezinta atit de bine cheful romanesc.

de aici via

12 Comments

  1. Apropo, stiti ca bocitoarele si chiuitoarele se plateau inainte pe la sate ? Spre exemplu daca aveai o inmormantare era musai sa chemi si 2-3 bocitoare. La fel era si la nunti.
    Cred ca si acum se mai practica prin anumite locuri din tara :)

  2. Babuta asta e de vreo 3 ani pe Youtube! :)) Tin minte ca si eu am uploadat acest videoclip dupa ce m-am amuzat copios vreo cateva zile bune! :))

  3. Incredibil..nu stiam ca pot da asa de repede ALT si F4 :)).Iritanta persoana .Extrem de iritanta..sau mai pe romaneste nu le suport cand le vad fie nunta,botez,inmormantare sau orice alt tip de eveniment socio-cultural !

  4. Toti si cu totii vorbiti despre Romania, incetati fratele meu, daca nu va place luati naibii atitudine .

    Baba asta e marfa rau =))

1 Trackback / Pingback

  1. YuYuYuYuYuhuHui -- fulgerica's blog

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*