YuYuYuYuYuhuHui

Stii ce e ala un Internet Meme? Trololololo este exemplul clasic – un personaj venit de nicaieri care a primit milioane de vizionari pe Youtube, a ajuns la marile televiziuni sau pe Facebook si e recunoscut de oricine stie sa se miste putin pe net.

Cred ca a venit timpul sa avem si noi un Internet Meme in persoana unei chiuitoare de nunta – stii personajele alea enervante care iti distrug timpanele cind tu mananci sarmale…

Introducing Yuyuyuyuyuhuhui

Poate te intrebi de ce un astfel de personaj merita sa fie bagat in seama, sau ce legatura are ea cu tehnologia. Ei bine nu merita bagata in seama si nici nu are absolut nicio legatura cu tehnologia. Dar este una dintre putinele pe care le-am vazut zambind in Romania asta gri. Sunt convins ca te va face si pe tine sa zambesti. Macar este naturala si reprezinta atit de bine cheful romanesc.

de aici via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

12 Comments

  1. Apropo, stiti ca bocitoarele si chiuitoarele se plateau inainte pe la sate ? Spre exemplu daca aveai o inmormantare era musai sa chemi si 2-3 bocitoare. La fel era si la nunti.
    Cred ca si acum se mai practica prin anumite locuri din tara :)

  2. Babuta asta e de vreo 3 ani pe Youtube! :)) Tin minte ca si eu am uploadat acest videoclip dupa ce m-am amuzat copios vreo cateva zile bune! :))

  3. nu e comic deloc. e chiar patetic.. pt o secunda am avut senzatia ca sunt pe blogul gresit. nu, multumesc.

  4. Incredibil..nu stiam ca pot da asa de repede ALT si F4 :)).Iritanta persoana .Extrem de iritanta..sau mai pe romaneste nu le suport cand le vad fie nunta,botez,inmormantare sau orice alt tip de eveniment socio-cultural !

  5. Toti si cu totii vorbiti despre Romania, incetati fratele meu, daca nu va place luati naibii atitudine .

    Baba asta e marfa rau =))

1 Trackback / Pingback

  1. YuYuYuYuYuhuHui -- fulgerica's blog

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*