Mac App Store la o luna

Au trecut 35 zile de la lansarea Mac App Store si, la prima vedere, pare o chestie interesanta si atit. Tocmai din motivul asta nu am cumparat nimic de acolo.

Aplicatii gen Twitter for Mac merita toata atentia. Dar cred ca e singura jucarie pe care chiar o folosesc mereu. In prima luna de Mac App Store am descarcat doar 12 aplicatii si am ramas cu 8 din ele. Asta pentru ca mi-am propus sa le testez sau mi se pare ca ar putea sa fie utile cindva.

Imi place cit de simplu este sa gasesti jucarii noi si chiar sa platesti pentru ce te intereseaza. Imi place si ca developerii incearca sa inventeze reduceri de preturi cu orice ocazie.

Nu imi place ca nu exista o metoda simpla de dezinstalare a aplicatiilor (cu toate fisierele aferente). Nu e cazul meu. Eu am AppZapper in dock, dar sunt o gramada de useri care descarca sute de aplicatii din Mac App Store si le tin in Dock si in Applications Folder.

Pina acum nu am reusit sa gasesc nicio alternativa serioasa pentru Twitter for Mac si Yahoo Messenger. Si chiar imi doresc.

Tu ce ai descarcat sau cumparat din Mac App Store?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Mac AppStore a fost ceva gen verizon iPhone : foarte așteptat dar când a fost lansat lumea a fost gen ok.. Lumea a fost impresionata ( inclusiv eu ) la apariția sa dar pe urma când observi ca ajungi sa îl folosesti mai putin decat Google random APPS pentru ca ASA am fost învătati

  2. am instalat aplicatii crackuite din alt site pt. mac os x 10.6.6 dar nimic relevant. Vroiam sa bag iGo pt. Mac ca mai mai poa sa gaseasca un sate-litz :)) nu am gasit asa ceva… Lasand gluma la o parte, bagai sistemul dintr-un combo si mici chinuri ca sa bag driverelede nvidia si voodoo HDA audio am instalat cateva softuri FREE. sa stii ca e foarte tare ideea. de ce sa iei dvd-uri cu final cut pro in loc sa iei de pe net toata suita. Se descarca destul de repede (20 min – 3gb), si merge brici. tot ce e de la “mama” lui merge de nu are nicio problema. am descarcat un joc cu un elicopter si m-am jucat o ora. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*