Youtube: ia video, neamule…

Youtube vine in offline. e doar un fel de a spune ca de azi poti sa descarci filme de la ei de pe site in schimbul unei sume marunte (99 centi).

multe dintre video-uri sunt gratuite la download.

cred ca la faza asta youtube s-a trezt din somn prea tarziu. Exista o gramada de programele, scripturi Greasemonkey si alte jucarele prin care poti sa descarci filmele de pe YouTube gratuit. de ce ar plati cineva pentru ele ca sa le vada pe propriul computer?

Mda, inteleg sa oferi video Hi-def, sau sa atragi clientii care vor sa foloseasca un video in scopuri comerciale.

Singurul plus din toata povestea asta sunt legate de faptul ca YouTube foloseste Google Checkout pentru plata, ceea ce este foarte elegant. Sunt curios daca filmele sunt DRM-free, totusi…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*