Youtube Embed code box

Youtube a schimbat locatia casutei de embed pe pagina. Sau, mai bine zis, a ascuns-o sub alte 2 butoane. Nu ar fi nimic in neregula cu asta, doar ca atunci cind astepti sa se incarce totul in pagina pentru ca viteza netului mobil lasa de dorit, o casuta cu codul de embed este de aur.

In urma cu o ora, postam asta pe Twitter:

Stii povestea aia cu “cine nu are un developer sa-si cumpere”? Ionut Staicu a pus mana pe computer si a inventat un Greasemonkey Script care face exact asta.Totul in doar 49 linii de cod.

Poti sa il testezi AICI. Pur si simplu merge!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. eu de o vreme m-am saturat de youtube. am facut cont pe vimeo. acolo incarc filmele. chiar a devenit complicat in ultima vreme.

  2. Pacat ca-l arata pe-ala cu iframe si la dimensiunea maxima, dar ma gandesc ca altfel n-aveam cum.

    Ionut Staicu ruleaza fin, folosesc scriptul lui pentru ING Homebank de un an si ceva. Lenea sa completezi un user name e mare, deh…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*