yahoo nu intelege

… ca altii le-o iau inainte cu aplicatiile de voce. dar daca nu sunt in stare sa faca un messenger bun pt mac, cum sa le iasa unu pentru iPhone.  

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. nu stiu cat de reala este pe yahoo nu e nici un semn ,poate a scapat inaintea timpului din moment ce spune ca te pune pe “idel” daca iesi din aplicatie s-ar putea sa apara odata cu 3.0 si backgrond notification

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*