wordpress: uninstall plug in

se stie ca instalarea si dezinstalarea plug-in-urilor in wordpress iti lasa baza de date intr-o dezordine de zile mari. resturile de plug-in ramase acolo nu fac altceva decit sa-ti ocupe spatiu si sa faca totul sa mearga mai greu.

am gasit insa un plug-in care iti dezinstaleaza plug-inurile. adik iti face curatenie si in baza de date.

daca esti genul de utilizator care incerci tot felul de plug-in-uri de wordpress sa vezi ce si cum fac sau vrei doar sa-ti tii baza de date frumoasa si ingrijita, ai nevoie de fun with uninstallation. tine cont de faptul ca e prima versiune si e posibil sa mai aiba bug-uri. cu atit mai mult cu cit nu are un release oficial!!!

nu, acest plug-in nu e al meu. el e scris de Andrew Rickmann.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*