XP service pack 3 gata de download

asta e ceva ce asteptam de mult. stiu ca nu e decit in varianta de release candidate dar ma tenteaza.

XP SP3 are peste 330 mega dar merita sa stai sa o descarci. poti sa mergi la un patinoar intre timp (sau la plaja, daca stai in Miami). inteleg totusi ca daca o iei prin windows update nu are decit 70 de mega asa ca merita sa cauti un internet explorer prin sistem ca sa folosesti jucaria noua de la microsoft.

versiunea finala de XP SP3 va fi scoasa pe la jumatatea lui 2008.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

10 Comments

 1. @valy…la mine a facut direct update de la microsoft…doar activeaza si tu automatic update..si sigur il va lua de la Microsoft……doar sa ai windows original…(sau nu:) ) si va fi instalat singur singurel…tu doar trebuie sa fii de acord sa dai restart

 2. Cred ca mai bine astept pana la release-ul oficial acestui SP3. Acest update aduce un plus de viteza de aprox. 10% pentru windows XP. Mai sunt 2 luni maxim si acest SP3 iese oficial si este anuntat public. Nu va grabiti inca

 3. am shi io o problema…..am instalat windows xp sp3 dar nu l-am instalat adaugand patchul acesta pentru windows xp sp2….shi apoi facand update……

  l-am downloadat(StrongDC++);))

  shi l-am instalat pur shi simplu k pe un windows xp obisnit.

  dar am o problema imi apare k e versiunea din 2006 Service Pack 3……shi imi arat k este aprobat de Microsoft SicoXP……shi nu stiu dak este o facatur sau chiar este aprobat de microsoft…..va rog ajutatima shi pe mine cu un raspuns….

  P.S. : acum(SP3)…calculatorul imi merge mai bine decat inainte(SP2)….

 4. @andrei: daca iti merge bine asta conteaza. sunt o gramada de versiuni piratate de xp pe net. unele sunt chiar mai bune decit cel original pt ca vin cu firefox sau alte programe incorporate. bucaura-te de ce ai si nu mai zice si la altii :)

 5. am shi io o problema….momentan am instalat windows xp service pack 2….dar as dori sa imi bag xp sp3….shi nu stiu dak o sa imi suporte calculatorul…..

  procesor intel celeron de 1.61Ghz
  memory of ram 384Mb (k imi ia plaka video 128 Mb);))

  shi de acee nu stiu dak o sa imi suporte la fel de bine cum imi suporta sp2…..va rog sa ma ajutati shi pe mn… .

 6. salut ,vad ca va dati in vint cu sp 3 ,l-am instalat ,totul ok ,dar ,,dar astea imi cer 170 de euri ptr lic de nu in 30 de zile , ——— [stop cardorespirator ],
  aveti vreo ideie unde pot gasi licenta ”” .. s-au trbuie sa skimb wind ” ce ziceti ??

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*