XP service pack 3 gata de download

asta e ceva ce asteptam de mult. stiu ca nu e decit in varianta de release candidate dar ma tenteaza.

XP SP3 are peste 330 mega dar merita sa stai sa o descarci. poti sa mergi la un patinoar intre timp (sau la plaja, daca stai in Miami). inteleg totusi ca daca o iei prin windows update nu are decit 70 de mega asa ca merita sa cauti un internet explorer prin sistem ca sa folosesti jucaria noua de la microsoft.

versiunea finala de XP SP3 va fi scoasa pe la jumatatea lui 2008.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

20 Comments

  1. Il dau jos acum, sunt chitit sa-l incerc in weekend. Am deja pregatite si cd-urile de reinstalare in caz ca o ia pe aratura … cred ca o sa-i fac un review pe la mine pe blog ..

  2. Sal Adrian am o intrebare si nu stiu unde so o postez! Am scapat tel aseara pe jos si mi s-a spart ecranul de protectie! Stii cumva cum pot rezolva prob asta?
    Ms

  3. Cred ca mai bine astept pana la release-ul oficial acestui SP3. Acest update aduce un plus de viteza de aprox. 10% pentru windows XP. Mai sunt 2 luni maxim si acest SP3 iese oficial si este anuntat public. Nu va grabiti inca…

  4. Cine are nevoie de ajutor in a updata DIRECT de la microsoft sa ma caute …deja de 3 zile sp3 a fost eliberat, update-ul fiind direct de la Microsoft ….nu e nevoie de xp original…doar sa fie sp2 instalat pe comp…de restul intrebati:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*