Cu drag, un Apple “hater”

Editorialul meu de pe Softpedia News este unul care da peste cap teoriile celor care spuneau ca sunt Apple Fanboy. Da, ii critic pe cei de la Apple pentru deciziile nu foarte bune pe care le-au luat in trecut si pentru cele proaste din prezent.

Check out the new iMac. It’s only $1,099. Now that’s a price to get you through the doors of the Apple store, right?

For someone who knows and reads a little bit about technology, the new iMac belongs to 2010, not 2016. The 21.5-inch diagonal display is not Retina, the processor clocks at 1.6GHz, and the onboard RAM is only 8GB.

Now if this is not bad enough, go ahead and check out the storage. For that price, you get a 5400-rpm hard drive. Yes, that is a spinning disk drive that has the same speed as the one in your 2001 computer running a glorious Windows XP.

Totul e cu argumente si cu o concluzie pe masura.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*